Samen verslaan we Corona

Onze aanvullende huisregels in tijden van Corona geldig vanaf 14 oktober 2020.

Helaas, ondanks de maatregelen die de horeca gevolgd heeft zijn we weer genoodzaakt om ons aan te passen. Uiteraard hebben we Escape Heerhugowaard ingericht volgens de normen van het RIVM en de KHN. Kom je ons bezoeken? Dat is super! Lees wel even onze aangepaste huisregels hieronder zodat je goed geïnformeerd bij ons aankomt.

 

Algemeen

Nieuw is dat we vanaf 14 oktober alleen nog maar open zijn voor gezinnen en groepen van maximaal 4 personen. hart-logoOnze horeca is gesloten. Dit betekent dat je nog wel onze Escape Room kunt komen spelen, maar helaas niet voor of na kunt zitten. Dit duurt in ieder geval tot 11 november.

Reserveren is verplicht, maar dat deed je eigenlijk altijd al bij ons. Dit kun je doen via onze website of telefonisch. Tijdens het reserveren word je gevraagd deze huisregels door te lezen en te accepteren.
Bij binnenkomst ben je verplicht je handen te desinfecteren met de gel die wij bij binnenkomst voor je hebben klaargezet. Van te voren dien je te controleren of jij, of een huisgenoot, in de afgelopen 24 uur last heeft gehad van hoesten, een neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheid. Bespreek dit ook met de anderen waarmee je komt, en laat mensen met klachten thuis blijven. Wij doen er alles aan om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken binnen De Hoek. Je bent zelf verantwoordelijk om deze afstand te bewaren.

Escape Rooms

Wij hebben onze Escape Rooms omgebouwd tot een Corona Proof Escape Rooms. Je kunt met tot en met 4 personen onze kamer spelen op 1,5 meter afstand. Je kunt op deze manier allemaal individueel afstand van elkaar bewaren. Met meer mensen spelen kan ook, als je aangeeft dat je tot één huishouden behoort. Gelukkig was onze Escape Room altijd al inzetbaar op diverse niveaus en kan je deze dus met het hele gezin komen spelen. Voor (meerdere) huishoudens tegelijk gelden andere regels, neem hiervoor contact met ons op.

Kinderfeestjes via Tante Suus

Er gaat tijdens kinderfeestjes nog steeds altijd een begeleider van De Hoek mee de Escape Room in. Ouders mogen niet mee naar binnen. Een begeleider van De Hoek gaat wel mee naar binnen en houdt 1,5 meter afstand tot de groep door in het daarvoor op de grond met lijnen aangegeven ‘begeleidersvak’ te blijven.

Eten en Drinken

Eten en drinken is niet mogelijk op dit moment. Ons horecadeel is gesloten.

Voor meer informatie kun je terecht op de volgende websites.

RIVM algemeen

RIVM over Contactberoepen

Koninklijke Horeca Nederland